Wedstrijdverslag

Vrijdagstoernooi (2)

Eindelijk weer uns ...

Na lang wachten waren er eindelijk weer eens genoeg man die naar een vrijdagstoernooi wilden gaan. Zelf was ik deze avond de BOB, maar verdomme het was mistig. Bochten werden met moeite gehaald (bij snelheden boven de 150). Na Margraten viel het mee en we zijn levend op de plaats van bestemming aangekomen.

Gina en Silvia waren ingedeeld in een poulesysteem en waren ook nog bij elkaar in de poule gezet. Gina begon goed en won van Mia, maar de 2e wedstrijd tegen Francien werd verloren. Silvia begon minder met een verlies tegen Mia, maar herpakte zich en won met 3-2 van Francien. Hierdoor had iedereen in de poule 1x gewonnen, en waren het de laatste wedstrijden die zouden bepalen wie naar de kruisfinales ging. En dat was gelukkig maar ook jammer. Een van de dames ging dus zeker door, en de andere ging er zeker uit. Arme Gina die zo goed was begonnen verloor van de op stoom gekomen Silvia.

Hubert was ook goed bezig en won zijn eerste ronde partij met 3-1. Ik kreeg de jongste deelnemer tegen me, en ondanks dat ik genoeg kansen liet aan de tegenstander werd het toch 3-0. De tweede ronde was al wat uitdagender. Hubert pakte net als ik met 3-1 de overwinning. Toen kwam de kwartfinale. Hubert mocht tegen Francois en ik lootte Ralph. Hubert kwam niet meer aan zijn niveau van de vorige partijen en verloor met 1-3 ondanks een voorsprong van 1-0. Ik begon ook goed tegen Ralph met een 70-finish, maar blijkbaar heb ik toen het beest wakker gemaakt. De 2e leg was wel nog jammer want een 132 finish ging mis. De 3e leg gooit Ralph (Net als Jeannot al eerder die avond) een 180. De vierde leg werd al meer gallery play voor Ralph en dus won hij in een hele leuke wedstrijd met 1-3 van me. Ben ik in ieder geval niet meer met 0-3 de boot ingegaan.

Silvia kwam in de halve finale dames A maar kon daar niet het gewenste resultaat halen. Voor de derde plaats was het wel weer aan Silvia die deze overtuigend met 3-0 naar zich toe trok. Ja Silvia, als je nou meer gaat oefenen krijg je ook geen spierpijn meer, en win je die A-ronde ook nog.

Met Hubert heb ik toen nog ff voor de 5e plaats gespeeld. Na de 2e 110 finish van de avond (T20-Bull) werd het toch 3-2 voor Hubert. Voor de 3e plaats in de A-ronde was er ook nog een mooie 160 finish van Francois, maar die verloor deze wedstrijd.

En nadat we de beker hadden gekregen zijn we huiswaarts gekeert in het iets opgeklaarde weer. Ben benieuwd of er in december weer mensen zijn die willen meegaan.
de 2 bekers

De winnaars van de heren A- ronde

1e plaats Jeannot Blom
2e plaats Ralph van de Wal
3e plaats ...

De winnaars van de heren B-ronde

1e plaats
2e plaats
3e plaats

De winnaars van de dames A-ronde

1e plaats
2e plaats
3e plaats Silvia van den Houdt

© Tim