Wedstrijdverslag

Competitie: The Rabbits - Oud Spaans.....5-5

...

De voorlaatste competitiewedstrijd was de thuiswedstrijd tegen Oud Spaans. De vorige ontmoeting was niet doorgegaan dus wisten we dat de tegenpartij revanche wilde voor de 0-10 van de vorige keer.

Silvia begon maar kon helaas niet winnen en verloor met 0-2. Rouven mocht als 2e en won een zeer matige partij van 2 kanten toch met 2-0. Rick was de derde en hij had geen schijn van kans tegen een tegenstander die met 100, 100 en 140 begint in de 1e leg ondanks dat het shotten niet ging: 0-2. Gina was de vierde die mocht gooien. Helaas liet ze de kans liggen om te winnen in de eerste leg, en dus werd het 0-2. Michael benutte zijn kansen en won met een duidelijke 2-0. Hubert was ook niet in zijn allerbeste doen, maar wel genoeg voor 2-0.

De stand na de single partijen was 3-3

Rick en Gina deden TacTic's, maar lieten bij 1-0 voor de kans liggen om 2-0 te winnen, waardoor de tegenstander de wedstrijd omboog in hun voordeel: 1-2. Michael en Hubert gooiden nog wel aardig maar de tegenstanders waren nog veel beter: 0-2. Nu moesten we dus nog de 701 en de teamleg winnen om gelijk te spelen. Silvia en Rouven gooiden de 701, en kwamen niet in de problemen: 2-0.

De teamleg moest dus bepalen of het 4-6 of 5-5 werd. En natuurlijk wie het rondje won :P. Het ging aardig gelijk op. Eindelijk mocht ik meedoen en gooide in mijn 2e beurt bijna een 180, met de nadruk op bijna. De goede speler van Oud Spaans, die al van Rick won, kreeg 2 pijlen voor dubbel 16, maar miste. Gelukkig gooide ik met 1 pijl dubbel 11 waardoor we een gelijkspel uit het vuur sleepten.

© Tim