Wedstrijdverslag

Competitie: The Rabbits - Grolsch Quelle 3.....5-5

Doa geet dich ut leech van oet!!!

Het was twee weken geleden dat we onze laatste wedstrijd gespeeld hadden. Na een geslaagd Rabbits tac-tic toernooi van vorige week gingen we vandaag wederom voor een overwinning. Het werden knallende wedstrijden!!!

Onze tegenspelers waren op tijd aanwezig en hadden er zin in. Onze teamcaptain dacht; doe eens gek en zet Rick eens als eerste op! Rick mocht wederom tegen Patrick Bok spelen. De 1e leg kwam Rick op een achterstand van 200 punten. En Patrick wist deze leg meteen te shotten. De 2e leg verliep stukken beter waarbij Rick hoge scores gooide en 180 miste. Hij had een goede voorsprong maar wist deze leg niet te shotten waardoor hij dus met 0 – 2 de boot in ging. Nu was het de beurt aan die andere van Janssen. Michael en Silvy hadden de 1e leg allebei moeite met shotten waardoor heftig taalgebruik (van Silvy) door het café vloog. Loop noa de kloete, klere zooi en meh jong waren herhaaldelijke teksten. De 2e leg mist ook Michael 180. Hij heeft een goede voorsprong en weet deze leg met dubbel 1 te shotten. 3e leg staat Michael op een flinke achterstand, maar weet goed terug te komen. Maar helaas pakt Silvy deze leg en verliest Michael met 1 – 2. Rouven begon zijn wedstrijd met heel weinig toeschouwers, omdat iedereen buiten naar het onweer aan het kijken was. In de 1e leg stond hij goed voor en mist 79. Hij weet daarna 5 te shotten en komt op 1 – 0 voor. De 2e leg is begonnen en de vonken vliegen ervan af. Nadat de bliksem in sloeg zaten we in het donker en door de harde knal waren een aantal mensen toch wel geschrokken. Het licht ging al snel weer aan en er werk besloten om even een korte pauze in te lasten om weer tot rust te komen. Toen de wedstrijd weer verder ging had Rouven wel weer toeschouwers (omdat niemand meer naar buiten durfde). De 2e leg kwam hij wederom op een voorsprong en won de wedstrijd met 2 – 0 van anita. Sil gooide vanavond tegen E. Hanssen. Ze kwam op een 1 – 0. voorsprong. Sil gooiden hoge en matige score’s. Zij en haar tegenstander gingen gelijk op. Sil was goed bezig en won deze wedstrijd met 2 – 0 Yeah Yeah. Toen mocht ik gooien, maar daar zullen we het maar niet over hebben. Deborah limpens won met 0 – 2. Doordat D. Melchers de tegenstander van Hubér meteen wist te shotten kwam Hubér achter met 1 – 0. De 2e leg staat hij 150 punten voor en shot 33 (18-3-dubbel 6). De 3e leg wordt ook heel aardig gegooid. Hubér gooit triple 18 maar mist tops voor 94. Dan maar iets simpeler en dubbel 2 wordt geshot. 2 – 1 gewonnen. Omdat wij allemaal netjes opgevoed zijn en weten dat we alles eerlijk moeten delen hadden we na de singles een gelijkspel van 3 – 3.

Daar kwamen de dubbels! Nadat Rouven vorige week tijdens ons Rabbits tac-tic toernooi vierde is geworden in de A ronde en Rick derde in de B hadden we alle vertrouwen in deze twee heren. Ze mochten het opnemen tegen Silvy en Deborah. Het ging redelijk gelijk op, maar Silvy en Deborah waren ietsie beter en wonnen deze partij met 2 – 0. Tijdens een interview na de wedstrijd werd Rick gevraagd wat hij van de partij vond. Rick antwoorde: “KUT”!!! Verdere vragen werden geschrapt. Dubbel in dubbel uit werd vanavond gegooid door niemand minder dan Sil en Hubér. Ze mochten gooien tegen Diana en Patrick. Beide teams wisten meteen in te komen. Hubér zet 177 heel netjes weg op tops, maar ze shotten hem niet. De 2e leg zijn wederom beide teams meteen in. Onze super Sil mist dubbel 8 op un droadje, maar Hubér weet hem er wel in te gooien waardoor het 1 – 1 wordt. 3e leg hebben onze teamgenoten moeite om in te komen en staan ver achter. Ze weten goed terug te komen, maar dan shot Patrick deze leg waardoor ze met 1 – 2 verliezen. We staan nu achter met 3 – 5, maar willen toch voor een gelijkspel gaan. De laatste dubbel mag ik zelf gooien met Mike. De 701 tegen Erik Hanssen en Anita Melchers. Mike en ik gooien hoge scores al zeg ik het zelf. Wederom shot Mike twee keer in deze partij dubbel 1 (zijn favoriet van die avond). Hij heeft hem er zelf op weg gezet en moet echt niet verwachten dat ik dubbel 1 shot, DUS doet hij het zelf maar. Een 2 – 0 overwinning voor ons.

Om gelijk te spelen zouden we de bierleg moeten winnen. Er werden door ons allemaal goede punten gegooid wat best wel uniek is voor ons tijdens een bierleg. Hubér shot dubbel 16 en we hebben gelijkspel. Het dondert en het bliksemt en het regent meters bier. Ja wij hadden een rondje! Na de donder en licht uitval hadden wij weer een geslaagde avond met Grolsch Quelle 3. Grolsch Quelle is wel wat gewend, als ze bij ons gooien gebeurt er altijd wel iets spannends. 5- 5 geen fratsen dat scheelt! DUS!!!

© Giny