Wedstrijdverslag

Competitie: Bullseye 1 - The Rabbits.....9-1

Ech Sjlech!!!!!

Vanavond HAD weer een spannende avond moeten worden tussen de nummer 1 en 3 van de ranking. Even voor de goede orde: wij waren de nummer 3. Het was een uitwedstrijd, dus gingen we al vroeg op reis naar het verre Munstergeleen. Waar we vol goed hoop begonnen aan wat later een blamage bleek te worden.

Omdat onze teamcaptain aan het begin van deze wedstrijd verhinderd was, wegens andere verplichtingen, was het aan de reservecaptain om een mooie opstelling neer te zetten. Hierbij kwam uit de bus dat Giny de spits mocht afbijten. Dit werd een snelle partij, waarbij de scores van onze zijde matig waren, helaas deed haar tegenstander, Paul Wauben, hier niet aan mee, waardoor deze partij met 2-0 verloren werd. Hierna was het de beurt aan Hubčr om zijn partijtje te gooien tegen Mikey Kusters. Hubčr kwam in beide legs op een voorsprong door middel van het gooien van goede scores. Maar jammer genoeg kon hij de partij niet winnend afsluiten vanwege het niet gooien van de dubbel, wat Mikey wel deed. Ook deze partij werd met 2-0 verloren. Nu mocht Rick aantreden tegen Mark Simons. Dit was een partij van matige scores van beide spelers. Het gooien van de 20 was een hele opgave voor Rick, waardoor hij op een gegeven moment maar richting de 19 ging, wat hem iets beter af ging. Maar helaas ging deze partij wederom niet zoals wij het zouden willen en dus….werd deze wederom verloren met 2-0. Als vierde mocht ik (Sil) het opnemen tegen Wil Erkens. Het ingooien ging lekker, maar vanaf het begin van de partij ging het sterk bergafwaarts. Het gooien van hoge scores bleek zowel voor mij als voor mijn tegenstander erg moeilijk. En als vierde op rij ging ook ik de 'boot' in (spreekwoordelijk dan) met een 2-0 nederlaag. Daar stonden we dan, met een 4-0 achterstand. Op dit moment begonnen we ons toch serieus af te vragen wat er mis zou kunnen zijn. Lag het aan ons? Lag het aan de paaseieren van Bullseye? Lag het aan de jeans (uit het jaar 0 op de poster)? We wisten het niet. Maar goed, het was nu de beurt aan the Roof om te proberen deze wedstrijd toch nog naar een hoger niveau te tillen. Hij mocht het opnemen tegen Miranda Kusters. Dit bleek wederom voor ons een moeilijke partij te worden, de scores van Rouven hadden we al eens beter gezien, terwijl zijn tegenstandster qua scores niet te klagen had. Rouven kwam dan ook snel met 1-0 achter. De tweede leg had echter een ander verloop en er werd dan ook eens opgelucht adem gehaald door ons, toen we onze eerste leg binnen gehaald hadden. Het mocht echter niet zo zijn en deze partij werd dan ook weer verloren. Maar we hadden tenminste al 1 leg winnend af kunnen sluiten. De druk lag nu op de schouders van onze inmiddels aangekomen teamcaptain. Een overwinning was niet meer haalbaar, maar met een beetje geluk zou een gelijkspel voor ons nog mogelijk zijn. Met het angstzweet op zijn voorhoofd begon Mike zijn partij tegen John Bakkers. Dit werd net als de rest van de avond een matige partij. Deze werd echter door Mike winnend afgesloten (2-1), waardoor de stand na de singles 5-1 was in het voordeel van Bullseye 1.

Toen was het tijd voor de dubbels. Vanwege de stand werd besloten te kiezen voor een creatieve oplossing, in de hoop dat dit zou helpen. De TacTic werd gegooid door Hubčr en Mike. Deze partij was niet echt slecht, maar de tegenstanders bleken vanavond toch iets beter te zijn. De TacTic werd verloren met 2-0. Rouven en Gina werden ingezet op de dubbel in- dubbel uit. Het ingooien bleek bij dit koppel niet zoveel problemen te geven, het komen tot een uitgooi en het shotten zelf bleek een groter probleem te zijn en ook deze partij werd weer verloren met 2-0. De 701 werd gegooid door Rick en ik. Het was nu zelfs niet meer voor een gelijkspel, dus gooiden we onze partij maar voor de eer. De scores waren erg wisselend en we konden zelfs nog een leg van de tegenstanders afsnoepen, maar de overwinning zat er ook hier niet in.

Onze enige hoop was nog gevestigd op 'het rondje', oftewel de teamleg. Dit bleek echter ook geen succes te worden en de eindstand van vanavond was voor ons totaal onverwacht, maar dieptreurig. Met een stand van 9-1 keerden we terug naar Banholt. Onze hoop is nu gevestigd op morgen, de bekerwedstrijd tegen 'The Strangers'.

Sil