Wedstrijdverslag

Competitie: The Rabbits - Paesjsjtal 3.....7-3

Vanavond kwam het team van teamcaptain Monika Kramer op bezoek in het Kniengslook. Eerdere ontmoetingen dit seizoen tegen dit team van de Paesjsjtal eindigde in een 7-3 thuisoverwinning en een 4-6 uitoverwinning.

Het was de beurt aan Supersil om te beginnen tegen de teamcaptain van Paesjsjtal 3, Monika Kramer. Na het bull-en was het aan Sil om te starten. De scores van beide speelsters gingen vrij gelijk op en waren bijzonder matig. Sil was niet in haar beste doen. Monika was iets eerder aan uitgooien toegekomen. Maar bij het uitgooien wist Sil wel bijzonder snel de juiste dubbel te raken nadat haar tegenstander dit al meerdere keren had verzuimd. In de tweede leg ging het tot het eind gelijk op waarin ook Sil weer snel kon shotten en dus met 2-0 wist te winnen.

Hierna was het de beurt aan mezelf (Hubèr) ik moest het opnemen tegen Willeke van de Weerdt. Ik mocht de wedstrijd beginnen en begon met zeer matige scorers. Willeke daarentegen wist met enkele "afzwaaiers" triple 20, 18 en bullséye te raken. Even ging ik hier in mee doordat een afzwaaier in de triple 18 terecht kwam, maar dat was dan ook alles. Aangezien ik de 20 vanavond zeer slecht raakte besloot ik naar de 19 te gaan, gelukkig ging dit beter en kon ik hierdoor inlopen op mijn tegenstander. Nadat wij beiden diverse pogingen op de dubbel zagen mislukken lukt het me uiteindelijk toch om via dubbel 6 1-0 voor te komen. Nu was het de beurt aan Willeke om te beginnen. Ik begon weer bijzonder matig maar nu bleven de scores vrij gelijk. Na weer enige moeite te hebben op de dubbels wis ik uiteindelijk via dubbel 4 met 2-0 te winnen.

Nu mocht Gina aantreden tegen Ellen Perry. Beiden dames wisten elkaar de gehele wedstrijd in evenwicht te houden en maakten er dan ook een zeer spannende wedstrijd van. Het shotten van beiden dames was bijzonder matig wat de wedstrijd nog spannender maakte dan dat ie al was. Uiteindelijk trok Ellen in beide legs het geluk naar haar kant door tweemaal eerder de dubbel te vinden.

Rick mocht aantreden tegen Miranda Hoekzema. Rick wist een bijzonder goede wedstrijd neer te zetten. Hij wist de triple 20 diverse malen te raken en in combinatie met een snelle uitgooi op tops wist hij de eerste leg makkelijk te winnen. In de tweede leg ging het iets minder makkelijk wist wel nog hoge scores en vrij constant te gooien, maar het shotten ging iets minder. Maar naar diverse pogingen wist hij toch een goede wedstrijd met 2-0 te winnen.

Hierna was het de beurt aan Rouven tegen Corina Strollenberg. Jammer genoeg was the Roof vanavond niet on fire en bleven de 180-ers uit. Wel een goede wedstrijd van beide spelers. In de eerste leg liep Corina iets uit en wist de dubbel vrij snel te vinden. De tweede leg was Rouven de gelukkig op de dubbel zodat een 3de leg de beslissing moest brengen. Hierin gingen beide spelers weer gelijk op maar wist Corina de wedstrijd uiteindelijk toch te winnen.

Nu was het de beurt aan Jo om als reserve speler zijn eerste wedstrijd te spelen. Hij moest optreden als vervanger voor Mike die een beetje later zou zijn (maar er toch al was en dus mocht schrijven). Jo moest aantreden tegen Thei Meulenberg de enige man in het gezelschap van de Paesjsjtal 3. Jo had moeite om het juiste wedstrijdritme te vinden en wisselde dan ook goeie scores af met minder goeie eigenlijk net als zijn tegenstander. Gelukkig wist Jo de dubbel wel eerder te vinden en kwam dus met 1-0 voor. In de tweede leg werden de scores al beter maar dit gold voor beide spelers. Weer was het Jo die beter wist te shotten en zo zijn eerste wedstrijd met 2-0 wist te winnen.

Tussenstand na de singles 4-2 in ons voordeel.

In de dubbels mocht Rick met mij de spits afbijten middels de Tac-Tic tegen Monika en Miranda. Na een goed begin gaven wij op de heft van de eerste leg het heft een beetje uit handen. Uiteindelijk wist ik de bull niet te vinden en verloren we de eerste leg nipt. De tweede leg mochten wij beginnen en we gingen weer goed van start dit konden we dan ook de hele leg volhouden wat resulteerde in 1-1. De derde leg moest uitkomst bieden wij mochten starten en begonnen goed. Ik wist middels triple 19, triple 18 en single 16 een goede voorsprong te boeken welke we ook konden vasthouden. Aan het einde werd het nog bijzonder spannend daar de tegenstander alleen op de bull nog maar punten kon pakken en dat lukt hen ook elke keer opnieuw. Waardoor wij weer via 1 of 2 keer 17 in punten voor moesten komen, dat lukte ook elke keer maar die ene bull niet. Nadat Monika 1 keer de bull mistte wist Rick de wedstrijd in winst om te zetten 2-1.

Nu was er nog één gewonnen dubbel nodig om de wedstrijd te winnen.

Nu mocht Exotic (Supersil en Giny winy string bikiny) aantreden tegen Corina en Willeke middels dubbel-in, dubbel-uit. Exotic was het spoor een beetje bijster. Wist wel elke keer goed in te gooien maar geen goede scores neer te zetten. De eerste leg werd dan ook verloren. In de tweede leg kwamen beiden uit op madhouse. Het bleek dat dit een bijzonder moeilijke dubbel is. Op het moment dat het bijna zo ver was om te bull-en voor de winst wist Gina hem toch te gooien en de 0-1 achterstand recht te zetten. In de derde leg wist Willeke middels dubbel 1 in te gooien en direct hierna wist Supersil dit middels dubbel 11 te doen. De dames zorgden ervoor dat het tot het laatste moment spannend bleef. Maar de dames van de Paesjsjtal waren net iets gelukkiger en wisten dan ook met 1-2 te winnen.

Jo en Rouven mochten vanavond de dubbels eindigen met de 701 tegen Ellen en Thei. Jo en Rouven speelden een goede dubbel en wisten dan ook vrij makkelijk met 2-0 te winnen wat tevens de overwinning voor de wedstrijd betrof, want de tussenstand was nu 6-3 met een alleen nog de teamleg te spelen.

In de teamleg bleek dat bij ons iedereen dorst had vooral Gina want de was GOED. Supersil was net iets minder, maar ook nog GOED en Rick had helemaal geen dorst. Bij de tegenstander was het alleen Thei die nog zin had in een drankje. Wij kwamen dan ook ver voor en Rick die nu toch dorst had gekregen wist de teamleg uit te gooien.

Deze avond eindigde met een biertje en een goede 7-3 overwinning gelijk aan eerder dit seizoen. Volgende week komt team 4 van de Paesjsjtal op bezoek en dan kunnen we weer vol aan de bak.

Hubèr